Hur kan vi hjälpa dig?

Enheter vi stöder

Smartphone

iPhone

Smartphone

Samsung

Smartphone

Huaweu

Smartphone

iPad

Vad kostar det skärmbyte iPhone?

iPhone 13 pro Max

Skärmbyte 3999.-


iPhone 12

Skärmbyte

iPhone 13 mini

Skärmbyte

iPhone 11

Skärmbyte

iPhone X

Skärmbyte

iPhone 13 pro

Skärmbyte 3999.-

iPhone 2 pro max

Skärmbyte

iPhone 11 pro max

Skärmbyte

iPhone Xs Max

Skärmbyte

iPhone XR

Skärmbyte

iPhone 13

Skärmbyte 

iPhone 12 pro

Skärmbyte

iPhone 11 pro

Skärmbyte

iPhone 8 

Skärmbyte

iPhone XS

Skärmbyte

iPhonereparation

Lokalt iPhone-reparationsföretag i Västerås, Laga iPhone i Västerås specialiserat på Apple iOS-reparationer. Kolla in våra recensioner --- alla 5-STAR eftersom vi är licensierade utbildade och certifierade tekniker. Du kan komma och få en reparation i vår butik!

De vanligaste reparationerna inkluderar att byta ut spruckna skärmar på iPhones. Du kan boka en iphone-reparation genom att fylla i ett onlineformulär eller ringa numret ovan.

De flesta reparationer kommer med en garanti och 100% kundnöjdhet. Vi fixar allt från spruckna skärmar till vattenskador. De vanligaste reparationerna är byten av spruckna glasskärmar för iPhone 5, 5c, 5s, 6, 6 plus, 6s, 6s plus, 7, 7 Plus, 8 och 8 plus. Vi fixar till och med iPhone X. Vi reparerar dock alla problem med vilken Apple iOS-enhet som helst. Liknande reparationer inkluderar även LCD-skärmar, hemknappar, strömknappar, vattenskador, batterier och mer.

Vi fixar nu även iPhone X- eller iPhone 10-skärmarna för cirka 1000 kr. iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max kostar mycket att fixa.

Vi fixar nu IPhone 12, IPhone 12 Pro och IPhone 12 Pro Max med en Premium OEM-skärm för 4000kr . Delarna kostar mycket eftersom telefonen är så fin och ny men reparationen tar 45 minuter.

Ring för detaljer och priser.

Om du har några frågor eller funderingar är det bara att ringa oss. Vi fokuserar mest på skärm + LCD reparationer. Priset beror på enheten, skadan och kvalitetsnivån. Priserna varierar också baserat på utbudet på marknaden och kan komma att ändras.

Ring nu eller boka online.